Tillsammans i Skogen

Gå ut i det fria och och låt naturen visa vägen

Är ni trötta på alla krav, roller och prestige eller kanske bara längtar efter en paus och göra något mysigt tillsammans i naturen?

 

I Skogens Famn skräddarsyr skogsbad som hållbara event, workshops eller teambuilding aktiviter anpassade efter era önskemål, vädret och naturen och i anslutning till andra aktiviteter-det mesta är möjligt!

 

I ett guidat skogsbad lämnar vi civilisationen och fördjupar vår kontakt med naturen. Bland mossa och träd utgår vi från våra sinnen att samlar erfarenhet och möter naturen och varandra  på ett kravlöst och lekfullt sätt.  I skogsbad finns inga rätt eller fel sätt-man vägleds i att utgå från vad som känns rätt för en själv-att  lita på sin egen väg.

Skogsbadets fördjupade naturkontakt stärker både kropp och själ, boostar kreativitet och tillit och ökar allmänt välbefinnandet. Många säger att tiden försvinner, vardagen glöms bort och man är här och nu och har roligt i naturen. Vi avslutar med en te-ceremoni i skogen som blir en stund för reflektion och gemenskap och en förberedelse tillbaka till vardagen. 

Skogsbad online

I Skogens Famn erbjuder även Skogsbad online. Då guidar jag er via ZOOM där ni är i er egen skog och tillsammans fördjupar vi vår upplevelse av naturen. Vi avslutar med en gemensam te-ceremoni där ni har möjlighet att dricka medhavd dryck och ha en stund tillsammans för reflektion och mys. 

 

Hur lång tid tar ett skogsbad

Ett skogsbad tar mellan 1-3 timmar beroende på era önskemål 

 

Skogsbad med inriktning 

Skogsbadet kan också ha inriktningar som tex med hängmatta, kreativitet eller kunskap om ätbara växter och svampar- säg bara till! 

 

Var

Jag är verksam i Stockholmsområdet, Bohuslän och Hälsingland. I Stockholm guidar jag regelbundet på Haga, södra Djurgården, Stora Skuggan, Grimsta Naturreservat, Nackareservatet, Långängen-Elfvik Naturreservat och kan även anpassa skogsbad där ni är.

Skogsbad i kombination med andra aktiviteter

I Skogens Famn samarbetar med flera aktörer så att vi kan arrangera skogsbad till större grupper eller  i kombination med motion, yoga, kulturhistoria, fotografi, mountainbike, bush-craft och föreläsningar. 

För mer information, pris och bokning, kontakta mig

IMG_7914.jpg